BYE_BYE IBU

Jumaat, 1 Februari 2013


Petang ni Syafq ada PROGRAM TEKNIK BELAJAR SAINS untuk calon2 UPSR, dan pada hari yang sama juga dia kena menghadiri KEM MOTIVASI DAN KEPIMPINAN PENGAWAS.Entah macam mana cikgu buat program boleh bertembung. Jadi atas arahan cikgu kena hadir untuk kedua2nya sekali. Pendaftaran pukul 2.30pm..jadi selepas solat jumaat terus bersiap.Tapi apa nak dihairankan segala kelengkapan aku dah sediakan.Pagi tadi terkocoh2 cari baldi...sebab syafiq malu nak bawak baldi besar2.Dua tiga buah kedai aku jelajah nak cari baldi saiz camni.

Untuk acara penutup kem motivasi nanti ibu bapa dijemput hadir untuk memeriahkan majlis.Rasa2 cam nak g jugak..tenguk anak naik ke pentas terima watikah perlantikan pengawas....tahun lepas x jemput mak bapak. x de bajet kot...apa2 pun moga anak aku maju jaya dalam segala bidang.

6 ulasan:

Mama Miraki berkata...

UPSR ke PMR...hehehehe

Mat Som berkata...

Dah besar Syafiq ,
Semoga jadi pemimpin pelapis utk masa depan.

~aYu~ berkata...

pmr kan..

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Amir renovation berkata...

Assalam tuan / puan .sy membuat keje2 ubah suai rumah dan pejabat..seperti mnyambung rumah.plaster siling,pasang tile,buat porch,wayaring,plumbing,pagar dan autogate,vinyl floor,wallpaper,waterprofing,grill,landskap dan kolam hiasan.terbuka untuk kawasan bangi,kajang,serdang,putrajaya,bndr sri putra,sepang,nilai,cheras,puchong,semenyi dan kuala lumpur.hubungi sy d no 0192945175 atau wssp sy d no 01129110298

Amir renovation berkata...

Assalam tuan / puan .sy membuat keje2 ubah suai rumah dan pejabat..seperti mnyambung rumah.plaster siling,pasang tile,buat porch,wayaring,plumbing,pagar dan autogate,vinyl floor,wallpaper,waterprofing,grill,landskap dan kolam hiasan.terbuka untuk kawasan bangi,kajang,serdang,putrajaya,bndr sri putra,sepang,nilai,cheras,puchong,semenyi dan kuala lumpur.hubungi sy d no 0192945175 atau wssp sy d no 01129110298

Permata hatiku

Permata hatiku

Aku & Dia

Aku & Dia

Keluargaku

Keluargaku

Facebook Mama Janet

time is gold

laman santai


ShoutMix chat widget

Pengikut

pengunjung